وزارت نیرو استخدام می‌کند + جزییات افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانه خود را جدا کنند ایران خودرو: تولید سورن پلاس به‌زودی متوقف می‌شود دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور: بخشی از سد‌های کشور در آستانه بحران قرار گرفته‌اند زمان واریز معوقات بازنشستگان / معوقات کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ قیمت جدید طلا و سکه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ / کاهش قیمت سکه مبلغ جدید یارانه نقدی برای دهک‌های اول تا نهم اعلام شد / زمان واریز یارانه نقدی خرداد ۱۴۰۴ قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ آخرین قیمت ارز‌ها در بازار تجاری / کاهش نرخ دلار مدیرعامل ایران خودرو: بدون افزایش قیمت، نمی‌توانیم خودرو بفروشیم قیمت دلار مبادله‌ای، امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ معامله ۵۹۰ کیلوگرم شمش طلا و نقره در بورس کالا قیمت جدید طلا و سکه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ گمرک: تمامی ممنوعیت‌ها برای واردات تلفن همراه برداشته شد اطلاعیه بانک مرکزی درباره بانک آینده

الزام خاموشی سامانه‌های سرمایشی ادارات پایتخت از ساعت ۱۳

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با تاکید بر الزام کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق پایتخت، از ارگان‌ها و نهادهای پایتخت خواست سامانه‌های سرمایشی خود را از ساعت ۱۳ خاموش کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر کامبیز ناظریان، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: با توجه به ورود به ماه‌های گرم سال و شروع پیک بار، کاهش 30 درصدی مصرف برق پایتخت الزامی است که رصد آن از طریق کنتورهای هوشمند در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.

 

وی با اشاره به الزام کاهش مصرف برق پایتخت توسط تمام مشترکان، خاموشی سامانه‌های سرمایشی برق ارگان‌ها و ادارات دولتی و غیر دولتی از ساعت 13 را یکی از مهمترین عوامل موثر در این خصوص دانست.

 

ناظریان با اعلام اینکه تهران هفته گذشته با رشد مصرف 7 درصدی روبرو است، اظهار داشت: این افزایش مصرف باید کنترل شود در غیر این صورت در تیر و مرداد با مشکل مواجه خواهیم شد.

 

وی با اشاره به تنظیم دمای وسایل سرمایشی به عنوان روشی برای صرفه جویی در مصرف برق و کنترل روشنایی گفت: توصیه می‌شود ادارات از کولر گازی استفاده نکنند و در صورت الزام به استفاده دمای آن را روی 24 تا 26 درجه قرار دهند تا با محدودیت و یا قطع برق مواجه نشوند. نکته دیگر اینکه ادارات تا حد ممکن باید از روشنایی طبیعی استفاده کنند.

 

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با اشاره به ابلاغیه اخیر استانداری در خصوص کاهش ساعات ادارات در راستای بهینه سازی و کنترل مصرف برق، آن‌را فرصت مناسبی در خصوص مدیریت مصرف دانست و گفت: تعدادی از ادارات هم مجهز به سیستم های کنترل پذیر سامانه سرمایشی (IOT ) هستند و در حال حاضر رصد میدانی توسط تیم های ارزیاب صنعت برق انجام می شود و رصد هوشمند هم توسط کنتورهای هوشمند صورت می گیرد و بر این اساس قطع برق ادارات پرمصرف در دستور کار قرار می‌گیرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار